By Krisztina Csurgo – iCN Journalist (Hungary/Egypt)

A vállalati egészségfejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatások már Magyarországon sem ismeretlenek, sőt egyre több szereplős az a piac, amely különböző fitnesz és wellnesz megközelitésű csomagokat ajánl cégek számára.

Az, hogy ezek az igénybe vehető szolgáltatások egyértelműen pozitivan befolyásolják a munkavállalói elkötelezettséget ma már kézzel fogható tendencia. Ez a tény nem csak az X és Y generáció újszerű dolgozói hozzáállásának köszönhető, a hasonló kezdeményezések az idősebb korosztály számára is pozitivan hatnak. A vállalati well- being megoldások tehát úgy tűnik, hogy jól képesek illeszkedni bármely munkavállalói megtartást célzó stratégiába.

Azonban, ahogy az minden egészségfejlesztő program adaptációs előkészületének esetében előre látható, a promócióra erős hangsúlyt kell fektetni.

Source: iCN Issue 14 vol.2  (Marketing for Coaches); pages 55-56

About Krisztina Csurgo

Krisztina Csurgo is a Family Wellness Coach It is based on personal fitness training, coaching and team building. The aim is to make families strong and supportive micro-communities where everyone knows their strengths and weaknesses and is respected by the others. With this team building philosophy, it is easy to achieve a healthier lifestyle without fights and major problems between husband and wife.

Krisztina is also the Editor & Founder PT Coaching Hungary, The first ( one and only ) free online mentor support for personal trainers in Hungary.