de Iulian Luca

Cu siguranţă ai aflat despre coaching şi probabil te întrebi cum poate acest proces să te ajute să-ţi creşti semnificativ performanţa la locul de muncă, să-ţi sporeşti prosperitatea, sau să-ţi controlezi echilibrul și calitatea vieţii. Totuşi alegând să lucrezi cu un coach, vei descoperi şi simţi ce anume te poate face să schimbi realitatea în favoarea ta. Managerii şi liderii de business, care au trecut prin experienţa coachingului, pot confirma că relaţia de coaching este cea care le-a dat această putere.

Relaţia de coaching este precum o conexiune securizată care îţi oferă posibilitatea să te conectezi complet la potenţialul tău de valoare, acea parte din tine care are răspunsurile potrivite la toate întrebările tale, exprimate sau neexprimate. Mai mult, această priză de inteligenţă îţi serveşte pentru alimentarea cu următoarele componente cheie de care depinde reuşita, prestigiul şi reputaţia ta în zonele de interes în care vrei să-ţi creşti performanţa:

Source: iCN Romanian Issue 5  (Marketing for Coaches); pages 9-10

Iulian Luca

Experiența de lucru de mai mult de 15 ani în mediul corporatist multinațional la Coca-Cola, CONNEX și VODAFONE Romania i-a oferit oportunitatea să trăiască schimbarile organizaționale majore care pot influența comportamentele managerilor și performanța operațională. Pentru a face față cu succes acestor provocări Iulian s-a dedicat îmbunătățirii propriei educații de business printr-un proces continuu de dezvoltare personală și profesională pe care-l consideră ca fiind cel mai important proces din viața fiecarui om. Iulian a urmat mai multe etape de instruire în management și coaching. În 2002 obține Diploma Profesională în Management în cadrul CODECS- The Open University UK. În 2005 absolvă Programul de Coaching pentru Leadership Personal în cadrul Future Achievement USA și în 2012 obține acreditarea internațională ca Practitioner Coach în cadrul prestigioasei scoli de coaching Nobel Manhattan Coaching UK. De asemenea Iulian este acreditat în utilizarea metodologiei GOLD™ coaching concepută pentru a ajuta managerii să-și tripleze în 2 sau 3 ani valoarea afacerii pe care o conduc.

În prezent Iulian este Executive & Corporate Coach acreditat internațional IIC&M precum și Director Regional în cadrul programului internațional The Alpha Group. De asemenea Iulian este președintele Coaching Support Group Galați și fondatorul 4 Business Tuning SRL – Noble Manhattan Coaching Strategic Partner. Iulian promovează coaching-ului de performanță în mediul de business ca fiind cel mai eficace instrument care îi poate ajuta pe manageri să dobândească succesul autentic. În acest scop el a dezvoltat conceptul Business Tuning care accelerează dezvoltarea organizațiilor prin întelegerea și descoperirea propriei lor evoluții.