de Iulian Luca (Romania)

Nu de puţine ori am avut ocazia să asist la discuţii lungi între oamenii de afaceri referitoare la efectele produse de anomaliile mediului de afaceri. La final, de fiecare dată cu toţii erau de acord că mediul de afaceri actual ar trebui să se schimbe radical pentru a putea oferi condiţiile optime unei dezvoltări sănătoase şi predictibile a afacerilor.

Cu siguranţă şi pe bună dreptate oamenii de afaceri aşteaptă schimbările legislative care să producă reforma mediului de afaceri. Totuşi de unde ar putea veni schimbarea radicală ?

Source: iCN Romanian Issue 5  (Marketing for Coaches); pages 36-38

Iulian Luca

Experiența de lucru de mai mult de 15 ani în mediul corporatist multinațional la Coca-Cola, CONNEX și VODAFONE Romania i-a oferit oportunitatea să trăiască schimbarile organizaționale majore care pot influența comportamentele managerilor și performanța operațională. Pentru a face față cu succes acestor provocări Iulian s-a dedicat îmbunătățirii propriei educații de business printr-un proces continuu de dezvoltare personală și profesională pe care-l consideră ca fiind cel mai important proces din viața fiecarui om. Iulian a urmat mai multe etape de instruire în management și coaching. În 2002 obține Diploma Profesională în Management în cadrul CODECS- The Open University UK. În 2005 absolvă Programul de Coaching pentru Leadership Personal în cadrul Future Achievement USA și în 2012 obține acreditarea internațională ca Practitioner Coach în cadrul prestigioasei scoli de coaching Nobel Manhattan Coaching UK. De asemenea Iulian este acreditat în utilizarea metodologiei GOLD™ coaching concepută pentru a ajuta managerii să-și tripleze în 2 sau 3 ani valoarea afacerii pe care o conduc.

În prezent Iulian este Executive & Corporate Coach acreditat internațional IIC&M precum și Director Regional în cadrul programului internațional The Alpha Group. De asemenea Iulian este președintele Coaching Support Group Galați și fondatorul 4 Business Tuning SRL – Noble Manhattan Coaching Strategic Partner. Iulian promovează coaching-ului de performanță în mediul de business ca fiind cel mai eficace instrument care îi poate ajuta pe manageri să dobândească succesul autentic. În acest scop el a dezvoltat conceptul Business Tuning care accelerează dezvoltarea organizațiilor prin întelegerea și descoperirea propriei lor evoluții.