Zsuzsa Balint (Hungary)

Szalay Ádám a Sikerkód vezető trénere,(http://www.sikerkod.hu) TV2 Naplójának főszerkesztője volt az áprilisi CSG Pest/Budapest előadója. Nyugodtan mondhatom a visszajelzések és személyes véleményem alapján is egyik legjobb és legemlékezetesebb előadás volt, ahol olyan azonnal hasznosítható ötleteket, módszereket tanulhattunk, amely pozitív, minőségi változást hozhat mindenkinek az életébe, ha alkalmazza.

Ennek kapcsán kértem meg feleségét VIETORISZ SZILVIA, NLP MASTER-T, beszéljen egy kicsit erről a Neurolingvisztikai Programozás nevű önismereti módszerről, ami sikeresen alkalmazható az üzleti és magán éltben egyaránt.

Kertészkedj NLP-vel!

“Amikor gyomok ütik fel a fejüket a kertedben, akkor nem segít, ha azt mondogatod: nincsenek gyomok, nincsenek gyomok, nincsenek gyomok… Nem segít az sem, ha úgy teszel, mintha nem lennének ott. Nem számít, milyen erővel összpontosítasz a gyönyörű virágokra, amelyek ugyancsak a kertedben nőnek. A gyomok nem tűnnek el, csak akkor, ha leguggolsz és kihúzogatod őket. A saját életedben se használ, ha semmi mást nem teszel, csak a pozitívra fókuszálsz, a pozitívra fókuszálsz, a pozitívra fókuszálsz, és közben arra vársz, hogy a problémáid eltűnjenek. Ha ott vannak a gyomok, törődnöd kell velük.” – Nick Ortner.

Source: iCN Issue 4 (NLP in Coaching); page 52