Krisztina Csurgo – iCN Journalist (Hungary/Egypt)

Talán teljesen forradalmi megközelitésnek tűnik a személyi edzést life coaching-ként emlegetni de a helyzet az, hogy az eredmények magukért beszélnek.

Edzőként is igaz, hogy idővel az ember kiválasztja magának azt a speciális célcsoportot, akikkel a legnagyobb sikereket lesz képes elérni a közös munka során. Ez a siker az edző karakterén és a célcsoport rendkivül mély ismeretén alapul.

Az én esetemben az erősen túlsúlyos és a már fitt vendégek csoportja volt az, akikkel szép eredményeket tudtunk produkálni. Az, hogy miért ez a –talán kissé szélsőséges- populáció tartott engem megbizhatónak edzőként, annak az én személyes életemben van a magyarázata.

Source: iCN Issue 17  (Life Coaching: The Power to Change Peoples Lives); pages 67-68

About Krisztina Csurgo

Krisztina Csurgo is a Family Wellness Coach It is based on personal fitness training, coaching and team building. The aim is to make families strong and supportive micro-communities where everyone knows their strengths and weaknesses and is respected by the others. With this team building philosophy, it is easy to achieve a healthier lifestyle without fights and major problems between husband and wife.

Krisztina is also the Editor & Founder PT Coaching Hungary, The first ( one and only ) free online mentor support for personal trainers in Hungary.