de Ramona Vlad

Poate că sunteți  interesati  ce anume îi face pe unii oameni  să aibă control și un curs firesc în toate activitățile ce le fac.

Eu cred că totul începe cu echilibru  interior. Felul cum jonglăm cu activitățile zilnice, cum și dacă reușim să facem lucruri ce ne bucură sufletul poate face o mare diferență  în  felul în care suntem  multumiți  cu viața noastră.

Citândul pe DR Robert Anthony ‘’sunt numeroase studii care arată că nimeni nu este prea bătrân sau prea tânăr să își schimbe concepțiile, credințele, valorile. Suferința pe care o experimentăm în viață vine de la faptul că încercăm să schimbăm circumstanțele din afară, apoi să schimbăm  credințele interioare’’.

Standardele prezentate de diverse canale media, fie că sunt platforme sociale, TV, nu ne ajută foarte mult; Că trebuie sa avem anumite lucruri, să arătăm în anume fel sau să ne învârtim în anumite cercuri. Iar lucrul acesta începe să pună multă presiune pe oameni, și încep a se gândi la căi prin care pot  obține toate acestea.

Source: iCN Romanian Issue 5  (Marketing for Coaches); pages 33-35

Ramona Vlad

Cu licență în studii de Business și Marketing , un atestat în Life Coach și multiple cursuri de pregătire în Leadership și Relații cu clienții, am început calătoria acestă minunată către self-discovery aproximativ acum 7 ani. Am început să citesc multe cărți despre dezvoltare personală și, la îndemnul prietenelor mele, m-am orientat către un curs de coaching pentru că mi-au confirmat că de fiecare dată când aveau probleme sau întrebări eu reușeam să le ajut.

Întotdeauna am știut că vreau să lucrez cu oamenii , și mă gândeam că va fi în domeniul Resurselor Umane dar drumul meu a luat o altă turnură odată ce am descoperit literatura de dezvoltare personală. Acest lucru îmi aduce mare bucurie iar în momentul în care reușesc să ajut oamenii să găsească răspunsurile la problemele lor simt o mare mulțumire.

Îmi place foarte mult să petrec mult timp în natură, iar timpul petrecut cu familia îmi oferă multă energie bună, care mă ajută să trec foarte ușor peste toate obstacolele.

Sunt fascinată de mintea umană și factorii care îi fac pe unii oameni să acționeze în anume fel.

Îmi place să observ comportamentele umane , și pe cât posibil să ajut oamenii să exploreze opțiunile pentru o viață mai bună.