By: Anda Luiza Stefan (Romania)

Sesiune free de career coaching. Sala pregatita, apa proaspata si rece in pahare, foile de notite la locul lor, liniste si conectare.

Tanara apare pe scari si o invit sa intre. Are un mers sigur, poate un pic prea drept. Outfit office, foarte feminin si cu gust. Se aseaza cu siguranta si imi strange baieteste mana. Are atata forta in acea mana micuta, cu o manichiura frumoasa.

Acel ceva – intuitie sau cum i-o spune – imi transmite in primele cateva secunde mesajul “imi place”. Are o sclipire pe care o caut in ochii oamenilor. Acea scanteie interna a unei energii, a unei motivatii si dorinte pe care oamenii pasionati le transmit chiar fara sa stie.

Intrebarile de inceput, un pic seci si poate banale. Incerci sa te conectezi la omul din fata ta si sa faci experienta cat mai placuta. Raspunde cu siguranta, ceea ce transmite sentimentul ca s-a gandit la cum o sa fie, desi marturiseste ca nu a mai fost in niciun astfel de proces. Nu numai ca s-a gandit, dar probabil analizeaza demult gandurile pe care acum le verbalizeaza cu mine.

Source: iCN Issue 18 (Career Coaching); pages 73-74