By Krisztina Csurgo – iCN Journalist (Hungary/Egypt)

Iványos-Szabó Zoltán az NLP módszer egyik sikeres hazai gyakorlója, aki közel 25 éve alkalmazza a különböző technikákat nemcsak a munkája és coaching ülései során de a magánéletében is.

A Fókusz coaching módszer megalkotója, célkitűzési- és életúttervezéséi specialista, aki 2011-ben elnyerte az Év Coach cimet.

Hitvallása, hogy az ember feladata a benne rejlő lehetőséget, tehetséget maximálisan kiaknázni, és emellett a lehető legboldogabb életet élni.  Azt is gondolja, hogy ez egyúttal mindenkinek önmagával, embertársaival és az Istennel szemben is egyértelmű kötelessége. Küldetésének tekinti, hogy segítse az embereket teljesebb, boldogabb életet élni.

Source: iCN Issue 16 (NLP & Coaching); pages 59-61

csurgoAbout Krisztina Csurgo

Krisztina Csurgo is a Family Wellness Coach It is based on personal fitness training, coaching and team building. The aim is to make families strong and supportive micro-communities where everyone knows their strengths and weaknesses and is respected by the others. With this team building philosophy, it is easy to achieve a healthier lifestyle without fights and major problems between husband and wife.

Krisztina is also the Editor & Founder PT Coaching Hungary, The first ( one and only ) free online mentor support for personal trainers in Hungary.